von Kraemers Middag

Middag

Just nu!

Under rådande omständigheter kring Covid-19 pandemin så erbjuder vi en mindre middagsbuffé. Vegetariskt alternativ finns alltid. När vi har mycket gäster ser vi till att sprida ut middagsbesöken med hjälp av tidsbokning, fråga efter ledig tid vid incheckning, middagen serveras mellan 17:00-19:00, mån-fre.

***

 Glöm ej bort vår fantastiska takterrass på våning 5, ta med dig något gott från vår restaurang/bar/kiosk och njut av utsikten.  

***

Vi har valt att kalla vårt middagsconcept Pick & Choose, för det är just det ni kommer att få göra, dvs ni väljer själv vad ni vill ha på tallriken.

Maten lagas som vanligt från grunden med variation var dag. Dryck till maten bestämmer ni själva från vår barmeny. Avsluta middagen med en god kopp nybryggt kaffe från Uppsalas stolthet Lindvall´s Kaffe.

 Under sommaren kan ni njuta av vår fantastiska takterrass på våning 5, köp med dig något från vår bar eller restaurang. Är ni ute efter festlokal för en större grupp? Ta då kontakt med oss så offererar vi ett förslag.

Middag under helg? Ta kontakt med personalen i restaurangen eller i receptionen så hjälper dom er. Vi erbjuder alltid något att äta, men menyn kan variera.

Middagsbuffén serveras måndag till fredag mellan kl. 17:00-19:00.

 

Varmt välkomna hälsar

Vivi & Henrik

Restaurangchef / Kökschef

Kontakta oss idag!