Skip to main content

Dubbelrum Superior

Utforska vårat dubbelrum superior

Om Dubbelrum superior

Stig in i ditt eget privata utrymme på Hotel von Kraemer. Våra större dubbelrum sträcker sig över 28 välplanerade kvadratmeter, och erbjuder dig en bekväm reträtt under din vistelse. Oavsett anledning för din vistelse kommer du att uppskatta den moderna och funktionella arbetsytan som är perfekt för att hålla kontakten med omvärlden. Dessutom erbjuder vi trådlöst internet så att du kan vara ansluten när du behöver det mest. Välj våra enkelrum för att njuta av komfort och bekvämlighet i en harmonisk atmosfär. I detta rum kan du även addera till en extrasäng om så önskas? Frukost ingår alltid när man bor hos oss.Gratis WI-FIFrukost ingårTVLuftkonditionering2 st 90 cm sängar

Utforska vårt dubbelrum superior

Vanliga frågor

När kan man checka in?

Vi garanterar incheckning från kl. 15, men ta gärna kontakt med oss om du beräknar komma tidigare. Vi vill att du lämnar rummet som senast 12:00 vid utcheckningsdagen. Önskar du förlänga din utcheckningstid? Ta kontakt med oss.

Går det att separera sängarna? Jag reser med en kompis

Självklart så löser vi det, bokar du ett lite större dubbelrum, superior, så förbereder vi sängarna med mellanrum om så önskas.

Har ni extrasängar om vi blir 3 st?

Ja, det har vi. Till en kostnad för 395 kr/natt/säng, och då ingår självklart frukost också.

Vi kommer med bil, finns det parkering?

Ja, vi erbjuder parkeringsplatser i vårt garage, i mån av plats. Dessa går ej att förboka, men väl framme så kan ni ställa bilen utanför och komma upp till receptionen och kvittera ut er garageentré, 140 kr/natt/plats. Söker ni laddning till er elbil så finns det utomhusplatser ca 90 meter från hotellet, betalning via app, mer info finns på plats.

Upplev Uppsala

Utforska Uppsalas puls med Hotel von Kraemer som din bas