Skip to main content

Konferensrum Lotten

Ett stort och rymligt rum med projektor, White board, trådlöst internet, ljudsystem och mörkläggningsmöjligheter.

Ta mötet till en ny nivå!

Låt oss presentera konferensrummet...

Lotten

Lotten är ett mångsidigt och välutrustat konferensrum som är designat för att främja produktivitet och kreativitet under dina möten, detta rum upplevs med sin heltäckningsmatta som ett varmt och mysigt konferensrum. Med modern teknik och en flexibel möblering kan rummet anpassas efter dina specifika behov, oavsett om det är en affärskonferens, en workshop eller ett strategimöte. Naturligt ljus strömmar in genom fönstren och skapar en ljus och behaglig atmosfär som stimulerar fokus och engagemang. Vår dedikerade personal finns alltid till hands för att säkerställa att alla detaljer är på plats och att din konferens blir en framgång. När det är dags för en paus kan du njuta av uppfriskningar i närheten eller fortsätta diskussionerna i våra avslappnade lounger. Välj konferensrum Robert för att skapa minnesvärda och framgångsrika möten.

Max antal: 40 personer

 

Gratis WI-FI

favicon

Projektor med stor skärm

favicon

White Boards

favicon

Penna & Block

favicon

Frukt & Vatten

favicon

Vanliga frågor

Hur många kan vi vara i Lotten?

Vi kan ta emot som max 40 personer i konferesnrum Lotten, då möblerar vi i biosittning. Kontakta oss för mer information.

Kan vi fika eller äta lunch i konferenslokalen?

Absolut kan ni det! Beroende på hur många ni har bokat för så löser vi er förbeställda förtäring i konferenslokalen

Finns det parkering på hotellet?

Ja, vi har ett antal platser i vårt garage som ligger under hotellet, det är ej bokningsbara så i mån av plats och först till kvarn är det som gäller. 100 kr/bil kostar det för er som konfererar. Entrébiljetten löser du i vår reception på våning 4. Maxhöjd på ditt fordon är 2,1 meter.

Har ni några konferenspaket med både boende och konferens

Javisst har vi det, just paketlösningar med allt under samma tak är vår specialitet. Ta kontakt med oss så ser vi till att just er konferens blir som ni vill ha den.

Helhetsleverantör

Koppla av med kollegorna i baren, eller i salongerna, efter en hektisk arbetsdag. Ta en drink, prata strunt eller forma nya strategier i en inspirerande miljö. Under sommaren är även vår magnifika takterrass öppen för grupparbeten, fika eller teambuilding.

Vi ser oss själva som en helhetslösare när det gäller konferens, Ni bor, konfererar och äter under samma tak, det kan bara inte bli smididgare.

Skicka bokningsförfrågan

Så svarar vi så fort vi kan.

Upplev Uppsala

Utforska Uppsalas puls med Hotel von Kraemer som din bas