Skip to main content

Konferens & möten i Uppsala

Fatta banbrytande beslut i personliga, ljusa och smakfullt designade konferensrum med den senaste tekniken inom ljud och bild.

Helhetsleverantör

konferensrum som rymmer upp till 40 personer och är utrustade med modern teknik och full service. Måltider serveras i restaurangen eller i konferensrummen. Efter arbetsdagen kan ni koppla av med kollegor i baren eller våra salonger, och på sommaren är takterrassen en fantastisk plats för grupparbeten. Vi är er helhetslösning för konferenser – boende, mötesutrymmen och mat, allt under samma tak.

Vanliga frågor

Vad ingår det för utrustning när man konfererar hos er?

Båda våra stora konferensrum tillhandahåller trådlöst internet, ljudsystem, projektor med stor duk, white board tavlor, penna, block. Saknas det något? Ta kontakt med oss så offererar vi den teknik eller utrustning ni efterfrågar.

Kan man hyra ett konferensrum 1 timme?

Visst kan man det, vi hyr ut våra konferensrum per timme, halvdag och heldag allt efter vad just ni planerar?

Har ni videokonferens?

Självklart så löser vi ert möte digitalt, vi har fler partners som hjälper oss med allt från ljudupptagning till livesändning, helt enligt era önskemål.

Ingår det någon förtäring?

Frukt & vatten står i konferenslokalen när ni anländer, fika, luncher och middagar tar vi upp beställning på dagarna innan er ankomst.

40

Platser för konferens

83

Hotellrum

186

Bäddar

365

Dagar öppet om året

Upplev Uppsala

Utforska Uppsalas puls med Hotel von Kraemer som din bas