Skip to main content

Konferensrum Tornrummet

Vårt senaste tillskott av mötesrum heter Tornrummet. Detta är ett lite mindre rum med möjligheter att ha styrelsesittning för 10 personer. Tornrummet ligger på vår högsta våning, nr 5, med magisk utsikt över Uppsala Slott och Domkyrkan. Teknik tillhandahålls på efterfrågan.

Ta mötet till en ny nivå!

Låt oss presentera konferensrummet...

Tornrummet

Tornrummet är vårt senaste tillskott av konferensrum, med design för att främja produktivitet och kreativitet under dina möten. Med modern teknik och en flexibel möblering kan rummet anpassas efter dina specifika behov, oavsett om det är en affärskonferens, en workshop eller ett strategimöte. Naturligt ljus strömmar in genom fönstren och skapar en ljus och behaglig atmosfär som stimulerar fokus och engagemang. Vår dedikerade personal finns alltid till hands för att säkerställa att alla detaljer är på plats och att din konferens blir en framgång. När det är dags för en paus kan du njuta av uppfriskningar i närheten eller fortsätta diskussionerna i våra avslappnade lounger. Välj konferensrum Tornrummet för att skapa minnesvärda och framgångsrika möten av mindre storlek.

Max antal: 15 personer i biosittning

 Gratis WI-FIFrukost ingårTVAC1 enkelsäng

Vanliga frågor

Hur många kan vi vara i Tornrummet?

Vi kan ta emot som max 15 personer i konferesnrum Robert, då möblerar vi i biosittning. Kontakta oss för mer information.

Kan vi fika eller äta lunch i konferenslokalen?

Absolut kan ni det! Beroende på hur många ni har bokat för så löser vi er förbeställda förtäring i konferenslokalen

Finns det parkering på hotellet?

Ja, vi har ett antal platser i vårt garage som ligger under hotellet, det är ej bokningsbara så i mån av plats och först till kvarn är det som gäller. 100 kr/bil kostar det för er som konfererar. Entrébiljetten löser du i vår reception på våning 4. Maxhöjd på ditt fordon är 2,1 meter.

Har ni några konferenspaket med både boende och konferens

Javisst har vi det, just paketlösningar med allt under samma tak är vår specialitet. Ta kontakt med oss så ser vi till att just er konferens blir som ni vill ha den.

Helhetsleverantör

Koppla av med kollegorna i baren, eller i salongerna, efter en hektisk arbetsdag. Ta en drink, prata strunt eller forma nya strategier i en inspirerande miljö. Under sommaren är även vår magnifika takterrass öppen för grupparbeten, fika eller teambuilding.

Vi ser oss själva som en helhetslösare när det gäller konferens, Ni bor, konfererar och äter under samma tak, det kan bara inte bli smididgare.

Skicka bokningsförfrågan

Så svarar vi så fort vi kan.

Upplev Uppsala

Utforska Uppsalas puls med Hotel von Kraemer som din bas