Skip to main content

Enkelrum

Utforska vårat enkelrum

Om enkelrummet

Stig in i ditt eget privata utrymme på Hotel von Kraemer. Våra enkelrum sträcker sig över 24,5 välplanerade kvadratmeter, och erbjuder dig en bekväm reträtt under din vistelse. Oavsett anledning för din vistelse kommer du att uppskatta den moderna och funktionella arbetsytan som är perfekt för att hålla kontakten med omvärlden. Dessutom erbjuder vi trådlöst internet så att du kan vara ansluten när du behöver det mest. Välj våra enkelrum för att njuta av komfort och bekvämlighet i en harmonisk atmosfär.Gratis WI-FIFrukost ingårTVAC1 enkelsäng

Utforska vårt enkelrum

Vanliga frågor

När kan man checka in?

Vi garanterar incheckning från kl. 15, men ta gärna kontakt med oss om du beräknar komma tidigare. Vi vill att du lämnar rummet som senast 12:00 vid utcheckningsdagen. Önskar du förlänga din utcheckningstid? Ta kontakt med oss.

Går det att separera sängarna, jag reser med en kompis

Självklart så löser vi det, bokar du ett lite större dubbelrum, superior, så förbereder vi sängarna med mellanrum om så önskas.

Har ni extrasängar? Vi blir 3 st

Ja, det har vi. Till en kostnad för 395 kr/natt/säng, och då ingår självklart frukost också.

Vi kommer med bil, finns det parkering?

Ja, vi erbjuder plats för bil och mc i garage. 140 kr/natt/plats. Dessa går ej att förboka, så i mån av plats gäller. Väl framme så ställer du bilen utanför hotellet och kommer upp till receptionen och kvitterar ut din parkeringsentré. Önskar du att ladda din elbil under natten, då tipsar vi er om utomhusplatser ca 80 meter från hotellet, betalning sker via app, info finns på plats.

Upplev Uppsala

Utforska Uppsalas puls med Hotel von Kraemer som din bas