Skip to main content

Dubbelrum Standard

Utforska vårat dubbelrum standard

Om Dubbelrum standard

Stig in i ditt eget privata utrymme på Hotel von Kraemer. Våra mindre dubbelrum sträcker sig över 20 välplanerade kvadratmeter, och erbjuder dig en bekväm reträtt under din vistelse. Oavsett anledning för din vistelse kommer du att uppskatta den moderna och funktionella arbetsytan som är perfekt för att hålla kontakten med omvärlden. Dessutom erbjuder vi trådlöst internet så att du kan vara ansluten när du behöver det mest. Välj våra enkelrum för att njuta av komfort och bekvämlighet i en harmonisk atmosfär. Frukost ingår alltid när man bor hos oss.Gratis WI-FIFrukost ingårTVLuftkonditionering2 st 80 cm sängar

Utforska vårt dubbelrum standard

Vanliga frågor

När kan man checka in?

Vi garanterar incheckning från kl. 15, men ta gärna kontakt med oss om du beräknar komma tidigare. Vi vill att du lämnar rummet som senast 12:00 vid utcheckningsdagen. Önskar du förlänga din utcheckningstid? Ta kontakt med oss.

Går det att separera sängarna?

I våra standard dubbelrum så går det tyvärr inte att separera dem mer än ca 5cm, välj då vårt lite större dubbelrum superior där det blir mer utrymme mellan.

Har ni extrasängar?

Extrasängar har vi, men då kräver det att man bor i ett superior dubbelrum om den ska rymmas. Ta kontakt med receptionen om du önskar att uppgradera din bokning?

Vi kommer med bil, finns det parkering?

Ja, vi erbjuder parkeringsplatser i vårt garage, i mån av plats. Dessa går ej att förboka, men väl framme så kan ni ställa bilen utanför och komma upp till receptionen och kvittera ut er garageentré, 140 kr/natt/plats. Söker ni laddning till er elbil så finns det utomhusplatser ca 90 meter från hotellet, betalning via app, mer info finns på plats.

Upplev Uppsala

Utforska Uppsalas puls med Hotel von Kraemer som din bas