Konferens

Konferens & Möten

Fatta banbrytande beslut i personliga, ljusa och smakfullt designade konferensrum med den senaste tekniken inom ljud och bild.

Covid-19

Vi har full förståelse kring social distansering och konferens, att det känns svårt. Därför erbjuder vi våra övriga lokaler kostnadsfritt när man bokar konferens hos oss, för tex fika, mingel eller liknande. Ta kontakt med oss så skräddarsyr vi er konferens på bästa sätt. Vi följer självklart myndigheternas rekommendationer till fullo. 

Hotel von Kraemer erbjuder möjligheter att konferera i våra tre konferensrum. Konferensrummen har plats för upp till 40 personer beroende på möblering. Självklart tillhanda håller vi all service Ni behöver tillsammans med den senaste tekniken. Måltider och fika intas i restaurangen på samma våningsplan . Fråga oss gärna om tips gällande aktiviteter i Uppsala.

Koppla av med kollegorna i baren, eller i salongerna, efter en hektisk arbetsdag. Ta en drink, prata strunt eller forma nya strategier i en inspirerande miljö. Under sommaren är även vår magnifika takterrass öppen för grupparbeten, fika teambuilding.