Mat & dryck

Alla måltider serveras i von Kraemers. Dessutom har vi en bar i anslutning till matsalen samt lounger och salonger att koppla av i.

I restaurang von Kraemers serveras vår egenlagade mat med flertalet rätter lagade på närproducerade och ekologiska råvaror.  Klassiskt, vällagat och välsmakande, med nya perspektiv och oväntade möten.  Salongerna erbjuder dig en avkopplande plats för möten och tankar, mat, fika eller ett glas vin, tillåter vädret är du varmt välkommen upp på vår takterrass på våning 5.

Öppettider i restaurang von Kraemers

Frukost

Mån-Fre 6:30-9:30

Lör, sön och helgdagar 7:30-10:30

Lunch

Mån-Fre 11:00-14:00

Middag – Pick & Choose

Mån-Fre 18:00-20:00

  • Hotel von Kraemer är kontantfria

Gå till von Kraemers 

 

All service du kan tänkas behöva

På vårt hotell kan du välja att mötas i vår välkomnande salong, slappna av i baren eller i någon av våra lounger, äta en god måltid eller arbeta i någon av våra konferenslokaler. Alla faciliteter som du kan tänkas behöva ingår eller kan fås mot en avgift.

Vem var von Kraemer?

Hotel von Kraemer är naturligtvis döpt efter den lilla gatan i Kåbo som det ligger vid, von Kraemers allé. Gatan i sin tur är döpt efter en familj som verkligen har satt avtryck i Uppsala: familjen von Kraemer. Två av famljen von Kraemers medlemmar har fått agera inspiration till vårt hotell: Landshövding Robert von Kraemer och hans dotter, kulturmecenaten Charlotte “Lotten” von Kraemer.

Läs mer om von Kraemers