Är du vår nästa medarbetare?

Nattportier till Hotel von Kraemer

Arbetsuppgifter

I din roll som nattportier kommer du arbeta i vår hotellreception. Du har det övergripande ansvaret för hotellets gäster samt är vårt ansikte utåt. Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller förutom in- och utcheckning av hotellgäster, hantering av telefonväxel, bokningar samt vanligt förekommande arbetsuppgifter i en hotellreception nattetid. Under konferenssäsongen ingår möblering och förberedelse av konferenslokaler, viss städning ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en stark känsla för service och tycker om att arbeta med människor. Du är ansvarstagande, pålitlig, flexibel och van att arbeta självständigt. Vi värdesätter att du är positiv och har ett varmt och professionellt bemötande mot våra gäster och dina medarbetare. Minst två år yrkesvana från hotellreception krävs.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsschemat är tjänstgöring 7 dagar varannan vecka.

Förmåner Vi har friskvårdbidrag och fri läkarvård.

Frågor besvaras av hotellchef, Chana Da Silva, mobil: 073- 988 34 50 och receptionschef, Joakim Lindell, mobil: 072 – 514 89 00.

Fackliga företrädare: Inga Larsson, Kommunal, inga.larsson@kommunal.se

Intervjuer kan ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan snarast. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan. Klicka här för att att läsa mer och ansöka.