30/4-2017 - Valborg i Uppsala

Om du aldrig tidigare tagit del av Uppsala under ett Valborgsfirande så är det hög tid i år. Vädergudarna verkar var på bra humör så årets “festival” kan bli något alldeles extra.

Ingen annan stans i Sverige firas det som i Uppsala under denna vårhögtid. Aktiviteterna duggar tätt och är spridda över hela länet denna dag. Forsränningen kanske är den som är mest känd, som utspelar sig på förmiddagen i centrala Uppsala, längs med Fyrisån. Uppsalas Universitets rektor vinkar glatt till tiotusentals människor kring Carolina Redeviva på eftermiddagen.

Ta del av stämningen från första stund, boka ditt boende redan nu, det kommer bli trång i stan! Bokar du på hemsidan med koden VALBORG så erhåller du 10% rabatt på våra ordinarie priser. Boka här!

Hotel von Kraemer är beläget mitt i händelsernas centrum, ett stenkast från Uppsala slott, slottsbacken, Carolina Redeviva, Botaniska trädgården mm.

Varmt välkomna upp till oss!

29/06 - Jill Johnson kommer till stan!

Vilken kväll detta kommer bli…

Med låtar som Kärleken är, Crazy in Love eller succétolkningen av Öppna din dörr

Läs mer

07/04 - Festival i Uppsala – Let´s spend the night together 2017

Vi välkomna ett nytt koncept till stan… Med artister som Veronica Maggio, Weeping Willows, Hurula, Moneybrother samt Linnea Henriksson .

...
Läs mer

20/01 - NYHET!

Har du frågor eller funderingar gällande detta så får du gärna höra av dig till oss på 018-495 99 00 eller info@hotelvonkraemer.se

 

<...
Läs mer