Aktiviteter ute & inne

Som gäst vill du kanske stanna en stor del av din tid på själva hotellet. Eller så vill du hitta förströelse och stimulans i närområdet eller runt om i Uppland. Oavsett vad du önskar, vill vi på Hotel von Kraemer erbjuda dig olika  alternativ av upplevelser. Längtar du efter förströelse kan vi erbjuda dig flera olika kulturella aktiviteter inom hotellet och i dess närområde. Lyssna på en bok, delta i en intressant föreläsning eller gå en guidad tur. Självfallet ger vi dig tips på evenemang, sevärdheter, shopping, mat och dryck.

All service du kan tänkas behöva

På vårt hotell kan du välja att mötas i vår välkomnande salong, slappna av i baren eller i någon av våra lounger, äta en god måltid eller arbeta i någon av våra konferenslokaler. Alla faciliteter som du kan tänkas behöva ingår eller kan fås mot en avgift.

Vem var von Kraemer?

Hotel von Kraemer är naturligtvis döpt efter den lilla gatan i Kåbo som det ligger vid, von Kraemers allé. Gatan i sin tur är döpt efter en familj som verkligen har satt avtryck i Uppsala: familjen von Kraemer. Två av famljen von Kraemers medlemmar har fått agera inspiration till vårt hotell: Landshövding Robert von Kraemer och hans dotter, kulturmecenaten Charlotte “Lotten” von Kraemer.

Läs mer om von Kraemers