Konferens & möten

Fatta banbrytande beslut i personliga, ljusa och smakfullt designade konferensrum med den senaste tekniken inom ljud och bild.

Hotel von Kraemer erbjuder möjligheter att konferera i våra tre nya konferensrum. Konferensrummen har plats för 24 personer i styrelsesittning och upp till 36 personer i biosittning. Självklart tillhanda håller vi all service Ni behöver tillsammans med den senaste tekniken. Måltider och fika intas i von Kraemers matsal . Fråga oss gärna om tips gällande aktiviteter i Uppsala.

Koppla av med kollegorna i baren, eller i salongerna, efter en hektisk arbetsdag. Ta en drink, prata strunt eller forma nya strategier i en inspirerande miljö. Andas ut på takterrassen, under sommarsäsongen erbjuder vi Urban Garden, en trädgård på hög nivå med fantastisk utsikt, mitt bland örter och grönsaker.

Hotel von Kraemer ligger mitt bland Uppsalas kulturskatter, som tex Uppsala Slott, Botaniska Trädgården mm. Med endast 12 minuters promenad befinner Ni er mitt i Uppsalas stadskärna, med butiker, resecentrum, teater och konserthus och mycket mer, som erbjuder något för alla smaker.

För offertförfrågan och mer information maila gärna oss direkt på konferens@hotelvonkraemer.se

 

Ta mötet till en ny nivå!

All service du kan tänkas behöva

På vårt hotell kan du välja att mötas i vår välkomnande salong, slappna av i baren eller i någon av våra lounger, äta en god måltid eller arbeta i någon av våra konferenslokaler. Alla faciliteter som du kan tänkas behöva ingår eller kan fås mot en avgift.

Vem var von Kraemer?

Hotel von Kraemer är naturligtvis döpt efter den lilla gatan i Kåbo som det ligger vid, von Kraemers allé. Gatan i sin tur är döpt efter en familj som verkligen har satt avtryck i Uppsala: familjen von Kraemer. Två av famljen von Kraemers medlemmar har fått agera inspiration till vårt hotell: Landshövding Robert von Kraemer och hans dotter, kulturmecenaten Charlotte “Lotten” von Kraemer.

Läs mer om von Kraemers